Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Heb jij het al geprobeerd?

GETEST door Karen Damen: kattenyoga uit Flair

Karen Damen doet er alles aan om opnieuw een 'Perfect' leven te leiden. Gisteren volgde ze het voorbeeld van onze redactrice Kristin en testte ze de kattenyoga van Flair uit. Eén gouden tip: blijven oefenen, Karen! 

In het tweede seizoen van 'Perfect' stoomt Karen Damen zich samen met Niels Albert, Gilles Van Bouwel, John Crombez en Goedele Liekens klaar voor de 20 km van Brussel. Ze haalt echt alle truken uit de kast om gezond en perfect te leven. En daarvoor schakelt ze ook de hulp van Flair in. Hoera, hoezee! 

 

Karen heeft thuis een hele muur vol gezondheidsartikels gehangen en daar zitten ook een aantal artikels uit Flair bij. Gisteren viel haar oog op de kattenyoga die onze redactrice Kristin uittestte. 

 

Kattenyoga

Kristin is een echte crazy cat lady. Speciaal voor Flair testte ze dan ook de nieuwste kattentrend uit. Met haar yogamat trok ze naar een café vol katten en deed ze aan kattenyoga. Deze nieuwe trend zou goed zijn voor het stretchen van de spieren. De twee dames namen de proef op de som en deden samen met hun kat aan yoga. 

 

Conclusie? De katten van Kristin en Karen waren niet echt fan van de oefeningen. Zij houden meer van spinnen en dutten. Het is vooral een ontspannende en grappige ervaring. Dus als je even in een dipje zit, neem dan je kat erbij en doe aan kattenyoga. Bye bye slecht gevoel, hello big smile! 

 

 

'Perfect' is elke donderdagavond om 20u35 te zien op VIER.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '