Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: gers_pardoel

Zijn eerste single, 'Ma Chérie', komt deze week nog uit

Gers Pardoel brengt dit najaar nog een nieuw album uit

Met zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ heeft Gers Pardoel niet alleen de hitlijsten, maar ook onze harten veroverd. Gelukkig voor ons brengt de Nederlandse artiest dit jaar nog een nieuw album, ‘Voor M’n Kids’, uit en de eerste single wordt deze week nog gelanceerd.


Hollandse hottie Gers Pardoel is tegenwoordig echt overal. Eerst was hij te zien in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’, nu wist de zanger een plekje te bemachtigen in de jury van ‘Steracteur Sterartiest’ en heeft hij nog de tijd gevonden om een eigen album uit te brengen.

‘Voor M’n Kids’


Op 3 november komt zijn album ‘Voor M’n Kids’ uit en de Nederlandse zanger heeft er meteen een dubbel-cd van gemaakt. Zo heeft Gers een heleboel nieuwe nummers opgenomen, maar er zullen ook enkele tracks van ‘Liefde Voor Muziek’ zoals bijvoorbeeld ‘Anne’ en ‘Boeng’ op de cd staan.

Het is al het derde album voor Gers Pardoel. In 2011 bracht hij ‘De Wereld Is Van Jou’ uit en drie jaar geleden verscheen ‘De Toekomst Is Van Ons’. Wat voor genre mag je nu precies verwachten? Zoals de titel doet vermoeden, staat zijn gezin centraal. Gers laat een gevoelige kant van zichzelf zien en wisselt ballads af met nummers die iets meer uptempo zijn.

Ik hoop dat de fans er evenveel van genieten als ik toen ik de plaat maakte. Ik heb al een geweldig jaar achter de rug. Dit album en de bijbehorende concerten zijn de kers op de taart.


Niet alleen 2017 was een geweldig jaar, 2018 wordt minstens net zo goed. Dan staat Gers Pardoel namelijk in de Lotto Arena op 17 en 18 maart. Zijn eerste show was in een mum van tijd uitverkocht, maar voor het tweede concert zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '