Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Geen grote verrassing: dit duo sluit als tweede de deuren in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Na de logische eerste eliminatie van Caroline en Gillian, is vanavond het tweede pop-upslachtoffer gevallen. Ze hadden zich goed herpakt, maar voor de kijker kwam de ommekeer duidelijk te laat: L'Oro Nero van de Limburgse Myrthe en Giordano in Genk moest de duimen leggen tegen het populaire Mémé Gusta. Bijgevolg zijn die laatsten samen met hun buren van Strombowli onmiddellijk genomineerd voor sluiting.

Luie Italiaanse beer

 

Beste vrienden Myrthe en Giordano kozen met pizza's en cocktails voor een concept dat zowat iedereen aanspreekt, maar de uitwerking liet lange tijd te wensen over. Vooral Giordano's attitude – Sergio noemde hem 'een luie Italiaanse beer' – was daar de oorzaak van. Na de zoveelste rampzalige service herpakte de 22-jarige chef zich en verbaasde de geheime recensenten, maar een tweede nominatie kon – omwille van slechte financiële cijfers – niet vermeden worden. Om een sterke tegenstander als Mémé Gusta van Jan en Nele in Kortrijk te verslaan, moesten de twee jonkies van het programma duidelijk vroeger opstaan. De kijker stemde vaker voor het typisch Belgische concept van het sympathieke koppel en zorgde er zo voor dat het avontuur hier stopt voor Myrthe en Giordano. Dat betekent dan ook dat buren Amanda en Sven van Kommati sowieso doorgaan naar de halve finale.

 

Goed en slecht nieuws voor Mémé Gusta

 

De opluchting is echter van korte duur voor Nele en Jan. Kortrijk is nu de enige stad waar nog twee pop-ups open zijn en dat kan niet blijven duren. Evi Hanssen kondigde namelijk al bij het begin van de strijd aan dat er in elke stad maar één pop-up naar de volgende ronde zou gaan. De genomineerden voor de volgende sluiting zijn dan ook zusjes Magali en Chloé van Strombowli en Jan en Nele van Mémé Gusta. Nu wordt het pas écht spannend…

 

 

 

Lees ook:

 

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

 

Roemenië uit het Eurovisiesongfestival gezet

 

An Lemmens onthult wie co-host voor liveshows 'The Voice van Vlaanderen' wordt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '