Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geen vlees en/of dierlijke producten voor deze actrices, modellen en zangeressen, graag!

FOTOSPECIAL: deze vrouwelijke sterren zijn vegetariër of veganist

Het mag duidelijk zijn: vlees en/of dierlijke producten uit je voedingspatroon schrappen is geen hype, maar een levensstijl. Ook deze sterren zien liever geen vlees op hun bord liggen.

Jenna Dewan


De ‘Step Up’-ster is vegetariër sinds ze op haar elfde een documentaire zag over slachthuizen. Later werd ontdekt dat ze lactose-intolerant is en sindsdien eet ze volledig veganistisch. ‘Ik voel me zoveel beter’, zei ze daarover ooit in een interview. ‘Mijn huid ziet er stralend uit en ik heb veel meer energie.’

Kristen Bell


De ‘Bad Moms’-actrice was als kind al vegetariër omdat ze de geur van vlees niet kon verdragen. Sinds kort is ze veganist.

Drew Barrymore


De actrice is al sinds jaar en dag vegetariër en haar cosmeticalijn Flower Beauty is 100 % diervriendelijk.

Ariana Grande


De popster is reeds vegetariër sinds haar kindertijd en kondigde in 2013 aan volledig veganistisch te gaan. ‘Ik hou meer van dieren dan van mensen’, dixit Grande.

Miley Cyrus


Sinds de dood van haar hond Floyd in 2014 eet Cyrus geen vlees of andere dierlijke producten meer.

Ruby Rose


De Australische actrice eet al jarenlang vegetarisch en riep begint dit jaar haar volgers op Twitter op om ook vegetariër of veganist te worden.

Rooney en Kate Mara


De zusjes Mara zijn beiden veganist. Kate was in 2015 zelfs te zien in een promospotje voor Meatless Monday.

Ellen Page


De Canadese actrice, bekend uit ‘Juno’, kreeg in 2014 de prijs van Meest Sexy Vegetarische Celebrity uitgereikt door PETA. Ze is sinds enige tijd veganist.

Olivia Wilde


De ster bekend uit ‘The O.C.’ is al veganist sinds haar twaalfde. ‘Het is een levensstijl en het geeft me zowel fysiek als psychologisch een goed gevoel’, aldus Wilde.

Gisele Bündchen


Het Braziliaanse topmodel gelooft dat veganist worden de ultieme manier is om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ze wist haar echtgenoot Tom Brady ook te overtuigen om geen vlees of dierlijke producten meer te eten.

Dianna Agron


De ‘Glee’-ster steekt haar steun voor dierenrechtenorganisatie PETA niet onder stoelen of banken. Bovendien zegt ze dat haar vegetarische levensstijl haar de nodige energie geeft tijdens lange draaidagen op de set.

Ellie Goulding


De Britse popster is sinds vier jaar veganist. Ze voelt zich naar eigen zeggen niet alleen beter, maar kreeg ook meer zelfvertrouwen over haar lichaam.

Venus Williams


Hoewel de Amerikaanse tennisster een auto-immuunziekte heeft waardoor ze niet voor de volle 100 % veganistisch kan eten, probeert ze toch zo weinig mogelijk vlees en dierlijke producten te consumeren.

Madonna


De Queen of Pop zegt haar lichaam te danken aan véél fitness en een strikt veganistisch-macrobiotisch dieet.

Natalie Portman


De Amerikaans-Israëlische actrice was jarenlang vegetariër en maakte een tijdje terug de overstap naar het veganisme. Naar eigen zeggen uit gezondheids-, maar ook uit milieuoverwegingen.

Chloë Grace Moretz


De jonge actrice kondigde vorig jaar op Twitter aan geen vlees of melkproducten meer te eten. Vis lust ze nog wel.

Jessica Chastain


De roodharige actrice was vijftien jaar lang vegetariër voordat ze in 2007 de switch maakte naar het veganisme.

 

 

Colbie Caillat


De zangeres is al jarenlang vegetariër en eet sinds kort voor 95 % veganistisch. ‘Ik hou niet van het gevoel vlees in m’n maag te hebben en haal mijn proteïnen liever uit groenten, salades, quinoa en linzen.’

Kate Winslet


De ‘Titanic’-actrice werd vegetariër toen ze al volwassen was en is een fervent activiste tegen de productie van foie gras.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '