Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: de_premier_

FOTO’S: dit was de première van ‘De Premier’

Gisteravond was de première van ‘De Premier’ (zeg dat maar eens tien keer na elkaar). De nieuwste film van Erik Van Looy werd vertoond in alle 24 zalen van Kinepolis Antwerpen en kreeg dan ook de titel van grootste première ooit in ons land met zich mee.

Bij een première hoort natuurlijk een rode loper, en dat was bij de eerste vertoning van ‘De Premier’ niet anders. Ook de cast, onder wie Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch en Saskia Reeves, liet zich voor de gelegenheid van z'n beste kant zien.
 

In 'De Premier' wordt de eerste minister ontvoerd en krijgt hij een vreselijke opdracht: de president van Amerika vermoorden. Doet hij dat niet? Dan draagt zijn gezin de gevolgen… Het resultaat is een spannende thriller die bijna twee uur duurt en meteen ook een waardige opvolger is voor ‘Loft’. Regisseur Erik Van Looy heeft jaren aan de film gewerkt en is dan ook – terecht – trots op het eindresultaat. ‘Het is een spannende, emotionele rollercoaster die geen minuut stilvalt’ (Het Nieuwsblad).
 

De film was gisteravond voor het eerst te zien in Kinepolis Antwerpen, en dit meteen in alle zalen. Bijna 10.000 fans hebben 'De Premier' dus tijdens zijn openingsavond kunnen zien. Was jij er niet bij? No worries, want wij hebben speciaal voor jullie enkele leuke foto’s van de avond gezocht.
 

 

 

 

Lees ook:

WOW: de trailer voor 'De Premier' ziet er zo spannend uit

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '