Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Aan paaseitjes was er - net als bij ons - geen gebrek!

FOTO’S: dit deden onze favoriete celebs voor Pasen

Op feestdagen als Pasen beseffen we maar al te goed dat Hollywoodsterren ook maar gewone mensen zijn. Ze liggen niet op een of andere exotisch strand te zonnen, maar gaan paaseitjes rapen met hun kroost of brengen tijd door met hun familie.

Chrissy Teigen

Als je twee kleine kinderen in huis hebt, kan je maar beter genoeg paaseitjes voorzien. Dat hebben Chrissy Teigen en John Legend duidelijk goed begrepen. De kleine Luna en Miles hadden dan ook een goedgevuld rieten mandje. Op de foto zie je bovendien dat het meisje als twee druppels water op haar mama lijkt. Hun zoon heeft dan weer de looks van zijn vader.

Priyanka Chopra

Voor Priyanka Chopra is familie enorm belangrijk. Zij vierde Pasen dan ook met haar kersverse echtgenoot Nick Jonas en haar schoonmoeder. Daarnaast zijn wij alvast jaloers op de inhoud van het paasmandje van de actrice! Ruilen voor enkele paaseitjes?

Tom De Cock

Radio- en televisiemaker Tom De Cock had voor zijn oogappel een heuse zoektocht georganiseerd in hun tuin. Ideaal gezien het mooie weer van dit weekend! Het kleine meisje vond alvast meteen de hoofdprijs: een Kinder Surprise-eitje in het midden van de BBQ.

Fergie

Fergie en haar mini-me zagen er op hun paasbest uit. Zij kregen namelijk bezoek van een erg speciale gast. Op haar Instagramaccount zie je dan ook hoe Fergie en haar zoon samen op een bankje poseren met niemand minder dan de paashaas aan hun zijde.

Sandra Bekkari

Sandra Bekkari zweert bij gezonde voeding, maar met Pasen kan zelfs zij niet weerstaan aan een lekker figuurtje uit chocolade. Af en toe zondigen is namelijk zeker niet verkeerd!

Emily Ratajkowski

Bij Emily Ratajkowski ging het er iets minder zedig aan toe. Voor de gelegenheid trok het model een witte bikini en een soort van zwart korset aan,uiteraard met bijpassende konijnenoortjes. De paashaas op de achtergrond denkt er alvast het zijne van…

Lily Collins

Actrice Lily Collins bracht het paasweekend door met enkele van haar beste vrienden. Bovendien droegen ze stuk voor stuk bijpassende oortjes. ‘So lucky to be friends for all these ‘ears’, klinkt het onder de foto. Van ons krijg je alvast bonuspunten voor het originele onderschrift.

Vanessa Hudgens

Vanessa  Hudgens nam even een pauze van het festival Coachella en besloot om het paasweekend samen met haar moeder door te brengen. Samen poseren ze op Instagram met een bijpassende filter en de tekst ‘Happy Easter!’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '