Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ben jij geïnteresseerd in de actualiteit en de nieuwste trends? Wie weet verover jij binnenkort een plekje in het leukste webteam van ’t land!

VACATURE: Flair zkt. freelance webredacteur M/V/X

De redactie

Groot nieuws! Wij zijn op zoek naar een freelance webredacteur/digital creative die overloopt van enthousiasme om ons team te komen versterken. Ben jij spontaan, creatief en heb je een vlotte pen? Lees dan snel verder.

Over ons

Flair is het grootste en leukste mediamerk voor jonge mensen. We bereiken elke maand ruim drie miljoen lezers met onze verhalen. Flair inspireert en empowert met diverse, inclusieve en optimistische verhalen, beelden en meningen. En we willen samen met jullie de wereld nét dat tikje mooier maken. Door elke dag slimme(re) keuzes te maken. Door eens vaker voor duurzaam te kiezen. Door weg te blijven van stereotiepe schoonheidsidealen. Door onszelf liever te zien en te aanvaarden zoals we zijn. We streven niet naar perfectie, maar naar self-love. Want alles begint bij jezelf graag zien. En samen kunnen we dat beter dan alleen. When we empower each other, we are more powerful. Welkom in de heerlijk imperfecte wereld van Flair!

Functieomschrijving

Als freelance redacteur schrijf je allerhande artikels voor Flair, social media en onze website. Je bent thuis in de verschillende categorieën die in Flair aan bod komen, schrijft graag en weet zelfstandig de juiste keuzes te maken om een tof en interessant artikel te publiceren.

Jij bent

Je bent bovengemiddeld geïnteresseerd in de actualiteit. Je volgt alles wat beweegt op lifestylevlak. Je begrijpt welke trends we kunnen brengen: toegankelijk, betaalbaar, een tikkeltje gek. Je hebt bovendien een neus voor boeiende verhalen én de online wereld en social media hebben geen geheimen voor jou.

Je slaagt erin om interessante webcontent met aantrekkelijke koppen te schrijven. Na een teammeeting en een briefing kan je zelfstandig werken. Deadlines, avond- en weekendwerk schrikken je niet af. Je bent een echte creative writer.

Wij bieden

Een never-a-dull-moment-job in een bruisend, jong team met een aantrekkelijke verloning op freelancebasis.

Wat moet je doen?

Stuur vóór 31 augustus een mailtje naar robine.vantilburg@flair.be met je cv en een uitgebreide motivatie waarom jij deze job gewoon móét krijgen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '