Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Flair ontmoet de cast van The Vampire Diaries

Gespierde vampieren, veel drama en romantiek. What's not to love? We hebben het over de Amerikaanse tv-serie The Vampire Diaries. Flair ontmoette vandaag de cast in hartje Brussel. Lees hier het verslag!

Laat we het eerst en vooral over Ian Somerhalder (Damon Salvatore) hebben. Zijn ogen zijn ook in real life zo blauw als de blauwste oceaan. En hij is écht, écht, écht – ik kon niet stoppen met staren – knap. En dan zou je verwachten dat zo'n wereldster verwaand is. Niet dus, hij was supersympathiek. Een totaalpakketje dus.

 

De cast van The Vampire Diaries zakte af naar België voor BloodyNightCon Europe: een niet te missen conventie waarop fans kunnen kennismaken met hun grote idolen. De acteurs hechten veel belang aan hun fanbasis. Deze tweedaagse ontmoeting is voor hen dé manier om met de Belgische bakvissen kennis te maken en hen te bedanken voor hun steun.

 

De cast is in de wolken met het wereldwijde succes van The Vampire Diaries. Maar de beroemdheid eist ook z'n tol. "Je kan niet met iedereen op de foto. En soms worden fans boos. Maar hé, ik ben ook maar een mens. Daarom zijn we hier in Brussel: om urenlang aandacht aan hen te besteden", zegt Ian. "Probeer een beetje respect te hebben en gedraag je op social media. We love you, maar respecteer onze privacy", smeekt Kat Graham nog.

 

Bekijk hier nog een leuke boodschap van Kat

Kat wordt overladen met cadeaus door haar fans. En daar heeft ze toch een kleine opmerking over...
 

[sm-rambla-embed][VIDEO_12353][/sm-rambla-embed]

 

En hieronder krijg je nog een dikke smakkerd van Ian Somerhalder.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '