Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Screenshot YouTube: SPIKE

Fan van angstaanjagende series? Dan is ‘The Mist’ zeker iets voor jou

Hou jij wel van een stevig potje horror? Zet je dan maar schrap voor de huiveringwekkende serie 'The Mist'. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, inclusief bloederige scenario's en angstaanjagende monsters. Brr... 

Het boek van Stephen King werd in het verleden al eens verfilmd door regisseur Frank Darabont. Helaas lokte die versie bijzonder weinig mensen naar de cinemazaal. Gelukkig maakte hij van 'The Walking Dead' wél een succes. 

 

Deze keer waagt Christian Torpe zijn kans met 'The Mist'. De nieuwe serie wordt op de Amerikaanse zender Spike uitgezonden en de trailer ziet er alvast veelbelovend uit. Het verhaal speelt zich af in een klein dorpje dat uit het niets wordt verrast door een dikke laag mist. Niets bijzonder, zou je denken. Maar wat als we jullie vertellen dat er in die mist enge monsters zitten die niet bang zijn van een spatje bloed. Aha! 

 

Vanaf 22 juni is de serie te zien op Spike. Eén ding is zeker: wij hebben sowieso een groot deken nodig om onder weg te duiken. 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '