Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Of moeten we - als we naar de foto's kijken - huwelijksmotor zeggen?

Deze ‘Familie’-acteur stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Jan Van den Bosch, beter bekend als Zjef uit de populaire VTM-serie ‘Familie’, gaf afgelopen weekend zijn jawoord aan zijn partner Fran Kiekens. De twee hebben samen al 2 kindjes Sam en Lou.


In ‘Familie’ is hij al getrouwd met zijn partner Rudi, gespeeld door Werner De Smedt. In het echte leven is Jan Van den Bosch al vijftien jaar samen met zijn partner Fran en heeft het koppel al twee kindjes Sam en Lou, maar een huwelijk kwam er nog niet van. Tot afgelopen weekend. Jan en Fran kozen een stralende dag uit om elkaar officieel eeuwig trouw te beloven, en ze zagen er allebei ook stralend uit!

Stoere sidecar


De ‘Familie’-acteur vroeg zijn vriendin vorig jaar ten huwelijk tijdens een motorreisje in Duitsland. Zij zei natuurlijk volmondig ja! Het motorthema kwam niet enkel in het aanzoek, maar ook in de trouw zelf terug. Terwijl veel koppels als vervoersmiddel een oldtimer kiezen om naar het gemeentehuis te rijden, kozen Jan en Fran voor een stoere sidecar. ‘Ze zei ja’, schreef Jan onder de vrolijke foto op Instagram en hij plaatste er nog de veelzeggende hashtag #liefdevanmijnleven bij.

Jan kreeg via zijn sociale media heel wel felicitaties van zijn ‘Familie’-collega’s. Bab Buelens (Emma) stuurde een hartje, Sandrine André (Veronique) schreef ‘Proficiat’ met een bijpassende emoji van een champagnefles en ook Kürt Rogiers (Lars) plaatste klinkende glaasjes om ook digitaal het glas te heffen op het bruidspaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '