Home Lifestyle ZIEN: hilarische bloopers op de ‘Familie’-set

ZIEN: hilarische bloopers op de ‘Familie’-set

Véroniques buik gromt zo hard dat ze de opnames moeten stilleggen, Quinten gaat tegen de grond en Lars crasht bijna met zijn golfkarretje.

© vtm

De crew en acteurs van ‘Familie’ zijn een goed geoliede machine. Toch kan het soms eens ferm mislopen op de set, en gelukkig zijn ook daar beelden van.

Elke weekavond kunnen we genieten van de avonturen die de Van den Bossches en hun aanhang meemaken in de populaire VTM-serie ‘Familie’. Daar gaan úren speelwerk aan vooraf, en natuurlijk loopt niet alles altijd zoals gepland op de set.

Champagne, golfkarretjes en beren in de kast

We zijn blij dat de productie speciaal voor ons een selectie maakte van de grappigste bloopers van de afgelopen tijd. Véronique (Sandrine André)  haar buik gromt zodanig hard dat haar tegenspelers afgeleid zijn en de opnames moeten stilgelegd worden. Peter, gespeeld door Gunther De Batselier, grapt nog: ‘Er zit hier ergens een beer in de kast!’

Benny (Roel Vanderstukken) stoot zijn hoofd bij het instappen waardoor Lars (Kürt Rogiers) bijna het golfkarretje crasht van het lachen. Verder gaan er acteurs (bijna) tegen de grond, staan de stoelen op de set enorm in de weg, springt de gloeilamp kapot bij het voorspel en spuit de champagne alle kanten uit. Er is veel miserie in de serie, maar zo kunnen we toch nog eens goed lachen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.