Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

De peter is alvast gekozen!

Eva De Roo (33) is in verwachting van haar tweede kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Vrolijk nieuws ten huize De Roo en Paternoster. Eva en haar man Jan verwachten namelijk hun tweede kindje samen. Dat kondigt de Studio Brussel-presentatrice zelf aan op Instagram.


‘Dit is wat je denkt dat het is…’, steekt Eva De Roo geheimzinnig van wal in een bijschrift op Instagram. ‘(Nee, geen ménage à trois) We krijgen een tweede kindje!!!’, klinkt het vervolgens. Op de zwart-witfoto die ze zonet op haar profiel postte, zien we haar man, Black Box Revelation-zanger Jan Paternoster, en de peter van de toekomstige spruit. Die laatste legt enthousiast zijn hand op haar beginnend babybuikje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Eva De Roo (@eva_deroo)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat het koppel dolgelukkig is, valt niet te betwisten.  Heel wat bekende gezichten en collega’s delen dan ook in de vreugde. Zo reageert Sam De Bruyn ‘Mah yooooo! Zalig!!’ en geeft Rani De Coninck naast enkele gelukwensen mee dat ze ten volle van haar zwangerschap moet genieten. Eva werd vorig nog voor het eerst mama. In volle coronapandemie beviel ze toen van een zoontje, Lucca (1). Of het stel, dat vorig jaar trouwens nog het jawoord aan elkaar gaf, opnieuw voor een Italiaanse naam zal kiezen, valt nog af te wachten.

Meer babynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '