Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

In het laatste seizoen van 'Game of Thrones' spotten fans een Starbucks-beker. De dader kwam nu eindelijk naar voren, zegt Clarke.

Emilia Clarke: ‘De dader van het koffiebeker-incident heeft bekend!’

Maanden nadat het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ uitgezonden werd, is nu eindelijk geweten wie de sloddervos was die een Starbucks-beker achterliet op de set. Emilia Clarke, die zelf beschuldigd werd door collega Sophie Turner, zegt dat de dader schuld bekende aan haar.


In aflevering 4 van seizoen 8 van ‘Game of Thrones’ spotten fans een Starbucks-beker op een tafel waarrond onder meer Emilia ‘Daenerys’ Clarke, Kit ‘Jon Snow’ Harrington en Sophie ‘Sansa’ Turner zitten. De drie acteurs speelden in de weken en maanden na de bewuste aflevering een rondje vinger wijzen in de media, maar nu blijkt dat geen van hen de schuldige is. Dat vertelde Emilia Clarke aan Jimmy Fallon in ‘The Tonight Show’, dezelfde talkshow waar zij enkele maanden eerder beschuldigd werd door Turner.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Varys, de verrader


Conleth Hill, de man die Varys speelde in ‘Game of Thrones’, zou Emilia even apart hebben genomen op een feestje voor de Emmy Awards, om haar te vertellen dat de beker van hem was. Ironisch genoeg blijkt Varys in het laatste seizoen een verrader te zijn en wordt hij gedood door Daenerys. We hadden het moeten weten!

© Getty

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '