Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De zangeres droeg een neongroene sportbeha van het merk.

SPOTTED: Ellie Goulding stond op het podium in een ontwerp van Élodie Ouédraogo

Ellie Goulding heeft zo’n beetje toegang tot alle ontwerpers van de wereld, maar voor een van haar laatste optredens koos de zangeres voor een Belgisch merk. Zo stond ze namelijk in een ontwerp van Élodie Ouédraogo en Olivia Borlée op het podium.


Afgelopen vrijdag stond Ellie Goulding in een ontwerp van 4254sport, het kledingmerk van Élodie Ouédraogo en Olivia Borlée, op het podium. De ex-atlete deelde alvast vol trots een foto op haar Instagramaccount. ‘Vorige week werd 4254sport gevraagd om iets te ontwerpen voor Ellie Goulding. Vrijdag trad ze op in een van onze sportbeha’s. Het is zo motiverend om te zien dat zo’n succesvolle vrouw geïnteresseerd is in jonge merken en hen kansen geeft’, aldus Élodie op Instagram.

Élodie heeft al een heuse sportcarrière achter de rug, maar ook nu zit ze niet stil. Zo presenteert ze niet alleen op de televisiezender VIER, maar heeft ze samen met haar (ex-)collega Olivia Borlée een eigen sportmerk opgestart. De naam van het merk, 4254sport, is trouwens een verwijzing naar de tijd die ze liepen op de Olympische Spelen in 2008. Een prestatie die bovendien goed genoeg was voor een gouden medaille.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '