Home celebs Miley Cyrus’ nieuwste liedje gaat over breuk met Liam: ‘Ga verder met...

Miley Cyrus’ nieuwste liedje gaat over breuk met Liam: ‘Ga verder met je leven, we zijn geen 17 meer’

'I want my house in the hills. Don’t want the whiskey and pills.'

© getty

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zetten na 9 maanden een punt achter hun huwelijk. De zangeres heeft nu een nieuwe single uit en de lyrics geven ons wat meer inzicht in de reden achter de breuk.

Zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth hadden een knipperlichtrelatie van bijna tien jaar. Eind vorig jaar besloot het celebkoppel er toch volledig voor te gaan, en stapten ze in het huwelijksbootje. Helaas duurde dit mooie liedje niet lang, want vorige week raakte bekend dat de twee uit elkaar zijn.

De zangeres stort haar hart uit

‘Zichzelf steeds ontwikkelend en veranderend als partners en individueel, hebben ze besloten dat dit het beste is en dat beiden zich weer gaan focussen op zichzelf en hun carrières’, luidde het statement van Miley’s management. Liam postte enkele dagen daarna een bericht op Instagram: ‘Ik wens Miley alle geluk toe in de toekomst’, aldus de Australiër. Hij voegde er nog aan toe dat dit alles privé is, en dat hij hier verder geen woorden aan wil vuil maken.

Dat was buiten Miley gerekend… De zangeres stort haar hart nu uit in haar nieuwste single ‘Slide Away’. Het liedje gaat ongetwijfeld over de breuk met Liam en ze geeft dankzij de lyrics wat meer inzicht in de reden achter hun breuk. Ze vertelt dat hun relatie begon als een sprookje, maar dat het nu tijd is om verder te gaan. Ze zijn allebei immers volwassen geworden en daarbij ook veranderd.

Alcohol en drugs

Dat is natuurlijk de oorzaak van heel wat liefdesbreuken: geliefden groeien uit elkaar. Toch voegt Miley er nog iets meer aan toe: ‘I want my house in the hills. Don’t want the whiskey and pills.’ Waarmee ze aangeeft dat haar feestperiode blijkbaar volledig achter de rug is, maar dat manlief zijn wilde haren nog niet kwijt is. Zij wil een huisje in de bergen, maar hij heeft meer aandacht voor alcohol en drugs.

Er waren in het verleden al geruchten dat Liam zijn wilde feestjes spanningen veroorzaakten bij de tortelduifjes. ‘Miley vindt dat hij dit ondertussen toch moet ontgroeid zijn en dat weegt op hun relatie’, aldus een anonieme bron in People.  Ze is er nu blijkbaar helemaal klaar mee. ‘Ga verder met je leven’, zingt ze. ‘We zijn geen zeventien meer.’ Klare taal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: