Home Lifestyle LOL: ‘Suits’ maakt hilarische verwijzing naar Meghan Markle in laatste seizoen

LOL: ‘Suits’ maakt hilarische verwijzing naar Meghan Markle in laatste seizoen

Tv-echtgenoot Mike Ross vertelt hoe het nu gaat met Rachel, een heerlijke knipoog naar de huidige situatie van de hertogin.

© giphy

We kenden Meghan Markle voor ze met prins Harry trouwde vooral als Rachel uit de populaire serie ‘Suits’. Haar tv-echtgenoot Mike keert in het allerlaatste seizoen even terug en hij vertelt hoe het nu met haar gaat. Het is een grappige knipoog naar de huidige situatie van de hertogin.

Meghan Markle die even terugkomt in ‘Suits’?!

Dat was onze reactie! Helaas zien we haar personage Rachel Zane niet effectief opduiken in het negende en laatste seizoen van de populaire advocatenserie. Er wordt wel naar haar verwezen, en dat doen de makers op een hilarische manier.

Haar tv-echtgenoot Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams, is immers wél even terug te zien in de nieuwe afleveringen. Mike en Rachel verhuisden in het zevende seizoen naar Seattle om hun eigen advocatenkantoor te openen, en zo werden Meghan en Patrick uit de serie geschreven. In de aflevering die onlangs werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie vroegen ze aan Mike hoe het nu gaat met Rachel.

Van actrice naar hertogin

Zijn antwoord is een heerlijke knipoog naar de huidige situatie van Meghan.  ‘Als ik je zou vertellen hoe goed het met Rachel gaat, zou je me waarschijnlijk niet geloven’, aldus Mike. Daarbij verwijst hij natuurlijk naar het feit dat de actrice zoals iedereen natuurlijk weet – of je leefde de afgelopen jaren onder een rots – in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en ze samen een schattig zoontje Archie kregen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tof om te zien hoe de schrijvers bij ‘Suits’ het gemis van Meghan/Rachel op die manier met een kwinkslag oplossen.

Lees ook: