Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Niet meteen wat we verwacht hadden...

SNEAK PEEK: dit zijn de eerste beelden uit Taylor Swifts videoclip ‘…Ready For It’

Taylor Swift is weer even uit haar schuilplaats gekropen. Vorige week heeft ze haar derde single ‘Gorgeous’ vrijgegeven en nu heeft ze op haar Instagramaccount een sneak peek gepost van de videoclip voor haar nummer ‘…Ready For It’.


Net voor het weekend heeft Taylor Swift het derde nummer van haar album ‘Reputation’ gereleased en dat klinkt verrassend anders dan haar eerste single ‘Look What You Made Me Do’ en ‘…Ready For It’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gorgeous’ is een liefdesliedje met een leuke beat en volgens haar fans heeft Taylor het nummer geschreven voor haar huidige vriend Joe Alwyn. Naast een romantische noot is er in het nummer ook plaats voor een humoristische toets. Zo zingt ze op het einde: ‘There’s nothing I hate more than what I can’t have. Guess I’ll just stumble on home to my cats’. Zo zie je maar dat de oude Taylor toch niet allemaal dood is…

#ReadyForItMusicVideo


Verder heeft Taylor Swift ook vandaag nog een nieuwtje voor ons, want de zangeres heeft zonet een voorproefje van de videoclip van ‘…Ready For It’ gepost. Deze komt uit op donderdagavond en wie dacht dat de zangeres in ‘Look What You Made Me Do’ onherkenbaar was, zal nu schrikken. De sneak peek ziet er namelijk redelijk duister uit en ook hier krijgen we TayTay van een totaal andere kant te zien. Wij zijn alvast heel benieuwd om het volledige resultaat te zien!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '