Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© House of weddings

Droomhuwelijk? Check!

Een Pinterest-trouwfeest? Met dit online platform kan het!

Trouwen is geweldig, maar een trouw plannen is een hele karwei. Naast een jurk, een zaal en een kapsel, heb je ook een cateraar, een bloemist, een fotograaf, een auto en een dj nodig. House of Weddings zorgt dat je geen voorhuwelijkse inzinking krijgt en bundelt alle adresjes op één website.

House of Weddings is een nieuwe online gids voor bruidjes in spe. Op de website vind je de meest inspirerende huwelijksleveranciers (bloemist, cateraar, trouwzaal,...) voor elke stijl; of je nu droomt van een prinsessenhuwelijk, een boho-trouw of een Pinterest-feest.

 

De adresjes worden geselecteerd op basis van hun kwaliteit, maar – geen paniek – dat staat niet per se gelijk aan duur. House of Weddings bundelt de beste huwelijksleveranciers in elke prijsklasse; voor de meer bescheiden tot de meest exclusieve huwelijken.

 

Online trouwcoach

Verloofde tortelduifjes maken online een account aan en volgen een handig stappenplan.

 

  • ‘Ons Huwelijk’ is een profielpagina waarop koppels alle informatie omtrent hun huwelijk kunnen organiseren. Deze pagina kan het koppel intern gebruiken of publiek maken, om bijvoorbeeld als ‘Save the Date’ te gebruiken voor hun gasten.
     
  • ‘Onze Checklist’ coacht de bruid of bruidegom virtueel doorheen de to do’s van het weddingplanningproces, in functie van hun ingegeven huwelijksdatum.
     
  • In ‘Onze Leveranciers’ kunnen de koppels hun favoriete leveranciers markeren, en bijhouden wie ze contacteren en weerhouden voor een samenwerking. Lang leve het digitale tijdperk!

 

Allez hup, aan de slag!

 

Lees ook

Dagboek van een bruid in spe: deel 1 (the dress!)

Dagboek van een bruid in spe: deel 2 (de locatie)

Dagboek van een bruid in spe: deel 3 (make-up & accessoires)

Dagboek van een bruid in spe: deel 4 (het vrijgezellenfeest)

Dagboek van een ex-bruid in spe: deel 5 (het feest)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '