Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Beyoncé Knowles

Iets om naar uit te kijken

Een eerste blik op Beyoncés Formation World Tour

Gisteren vond het eerste optreden van Beyoncés Formation World Tour plaats in Miami. Wij moeten helaas nog wachten tot 31 juli, maar dankzij het wonderbaarlijke internet kunnen we nu al een beetje meegenieten van de zang- en danskwaliteiten van Queen B.

Heb je er altijd al van gedroomd om het podium te delen met Beyoncé? Die droom kan met een beetje geluk werkelijkheid worden. Gisteren, tijdens haar optreden in Miami, mochten twee lucky ladies met Beyoncé op het podium. De twee hadden hun dansmoves duidelijk geoefend, want ze hadden de pasjes bij ‘Single Ladies’ helemaal onder de knie.
 

Halverwege het concert nam Queen B de tijd om de overleden zanger Prince te eren. Het stadion werd verduisterd met uitzondering van een grote paarse doos op het podium en de verlichte telefoons van het publiek. Een van zijn grootste hits ‘Purple Rain’ weerklonk, en iedereen uit het publiek zong de woorden mee.
 

 

Daarnaast zong Beyoncé natuurlijk ook nummers uit haar nieuwe album ‘Lemonade’. Zo bracht ze onder andere ‘Freedom’, ‘Sorry’ en ‘Hold Up’. Sinds de release vorig weekend staat haar zesde album bij ons on repeat.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wil je nog meer lezen over de zangeres:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '