https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Redelijk bijzonder, als je het ons vraagt!

Ed Sheeran en Justin Bieber lanceren videoclip voor ‘I Don’t Care’, en hij is een tikkeltje bizar

Ed Sheeran en Justin Bieber lanceerden onlangs hun single ‘I Don’t Care’, en sindsdien staat hij bij ons op repeat. Ondertussen hebben onze favoriete mannen ook de bijhorende videoclip online gezwierd, en die is – om het zacht uit te drukken – een tikkeltje bizar.


De videoclip voor ‘I Don’t Care’ van Ed Sheeran en Justin Bieber is een van de vreemdste muziekvideo’s die we de laatste tijd gezien hebben. In de clip zie je de twee artiesten hoofdzakelijk voor een green screen. Vervolgens werden ze op een niet zo subtiele manier in verschillende kostuums gefotoshopt.

Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de betekenis van het nummer. Op een gegeven moment zingen de artiesten namelijk ‘I don’t think I fit in at this party’, en daar verwijst deze videoclip naar. Op die manier willen ze namelijk het gevoel van eenzaamheid en sociale angst naar boven brengen. Wat vinden jullie: missie geslaagd?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content