Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Union Wine Co.

Ken jij iemand die geschikt is voor de job?

DROOMJOB: dit bedrijf betaalt je om wijntjes te drinken en de wereld rond te reizen

Betaald worden om wijntjes te drinken en te reizen? Klinkt als een droom! Maar die droom zou misschien weleens heel snel werkelijkheid kunnen worden. Het Amerikaanse bedrijf Union Wine Co. is namelijk op zoek naar 'Canbassador'. 

Can-quoi?! Een 'canbassador' is als het ware een echte ambassadeur van het blikje. Yep, Union Wine Co. verkoopt win in… blik. Het bedrijf is momenteel op zoek naar iemand die samen met het evenemententeam op roadtrip gaat door Noord-Amerika, van Oregon naar de Oostkust om precies te zijn, aan boord van een mobiele wijnbar. En die wijnbar houdt halt aan zo goed als elk muziekfestival, winkelopening of outdoor event om op die manier het bedrijf en hun iconische blikje wijn, de 'Underwood', te promoten.

 

 

A post shared by Union Wine Co. (@unionwinecompany) on

 

Vereisten? Je moet sociaal zijn, een beetje grappig en – of course – een voorliefde voor wijn hebben. De canbassador moet zich aanpassen en meegroeien met het bedrijf door 'out of the box bottle' te denken. Yep, een goede kennis van de Engelse taal en woordspelingen zijn ook een plus. Waar kunnen we solliciteren?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '