Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DIY: Herfst in huis

Nu de herfst officieel is begonnen, wordt het buiten kouder en is het veel vroeger donker. Met deze DIY voor wat herfst in huis worden deze donkere dagen een stuk gezelliger!

Ik vind het heerlijk om op donkere herfstdagen binnen te zitten met wat kaarsjes en de verwarming hoog. Deze DIY is perfect voor de herfst en hiermee maak je de herfst een stukje leuker.

Dit heb je nodig:

–       Een glazen potje

–       Een lijmpistool

–       Een papiertje

–       Takjes

Stap 1

Zorg ervoor dat je lijmpistool warm genoeg is voor gebruik. Leg het papiertje onder het lijmpistool, want de warme lijm kan uit je lijmpistool lekken. Het papiertje zorgt ervoor dat het geen grote bende wordt.

Nu ga je de takjes op het glas plakken. Je kunt de lengtes een beetje afwisselen zodat de takjes niet op één hoogte komen te zitten. Doe de lijm op het takje en plak het takje direct tegen het glas aan, de lijm droogt namelijk snel en daarna plakt hij niet goed vast. Een paar seconden wachten en het takje zit vast!

Stap 2

Herhaal de eerste stap tot je helemaal rondom bent geweest. Je kunt op het eind nog een paar takjes plakken waar je nog veel glas ziet, maar het is niet erg als er soms veel ruimte tussen de takjes zit. Als je het waxinelichtje later aanzet, zorgen deze ruimtes er juist voor dat het licht er goed doorheen komt.

Stap 3

Ben je tevreden met je eindresultaat? Dan ben je klaar! Leg een waxinelichtje in je glas en zoek een gezellig plekje uit voor deze leuke DIY.

Deze DIY duurt niet lang en is hartstikke sfeervol voor donkere dagen in de herfst. Dus kruip lekker onder je wollen dekentje, zet een grote mok thee en geniet van de herfst in huis!

 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '