Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Wij zijn fan van het hondje van Katy Perry!

CUTE: dit zijn de huisdieren van onze favoriete celebs

Wij zijn dol op onze huisdieren en daar zijn we niet alleen in. Ook heel wat celebrities hebben thuis een hond of kat rondlopen. Daarnaast kunnen zij het niet laten om net zoals ons af en toe een foto te nemen van een huisdier en deze te posten op sociale media. Sommige celebs hebben zelfs een eigen account voor hun dieren gemaakt. Kijk zelf maar!

Ariana Grande


Ariana Grande heeft maar liefst negen (!) honden. Op de foto zie je de zangeres met Toulouse. De namen van haar acht andere trouwe viervoeters zijn Coco, Cinnamon, Strauss, Lafayette, Pignoli, Myron, Snape en Lily. Een hele beestenboel, dus!

Ashley Benson


Ook ‘Pretty Little Liars-‘actrice Ashley Benson is een echte hondenliefhebber. Zij heeft twee hondjes waar ze zelfs een eigen Instagramaccount voor heeft opgericht. Haar twee hartendieven kregen de naam Walter Gene en Olive Anne.

Katy Perry


Nugget is het überschattige hondje van Katy Perry. Ook Katy maakte een eigen account aan voor haar huisdier onder de naam @missnuggetperry.

Lady Gaga


Lady Gaga heeft thuis drie honden rondlopen namelijk Gustave, Koji én Asia (hieronder op de foto).

Lauren Conrad


Lauren Conrad had tot voor kort drie honden thuis. Haar oudste hond, Chloë, is recent helaas overleden.

Miley Cyrus


Miley Cyrus neemt haar hond Bean(ie) overal mee naartoe.

 

Nikki Reed


Nikki Reed en haar hond Moose zijn al negen jaar lang beste maatjes.

Taylor Swift


De twee katten van Taylor Swift, Olivia en Meredith, zijn ondertussen wereldberoemd. Sinds kort hebben deze twee er wel een klein broertje bij, want Taylor heeft sinds april nog een derde katje. Meet Benjamin.

Ed Sheeran


Net zoals zijn beste vriendin Taylor Swift is ook Ed Sheeran een echt kattenmens. Op onderstaande foto kan je alvast zijn ‘drie vrouwen’ zien. Schattig of niet soms?

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '