Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Vanaf 20 april hebben we opnieuw wekelijks een date met Karen Damen

Dit zijn de eerste beelden uit het tweede seizoen van ‘Perfect’

‘De Mol’, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Temptation Island’ zijn dan wel (bijna) gedaan, maar aan goede tv-programma’s is er nog steeds geen gebrek. Op zondagavond kijken we naar ‘Peking Express’, maandagavond is gereserveerd voor ‘Jani gaat…’ en vanaf 20 april hebben we opnieuw wekelijks een date met Karen Damen. 

Stip 20 april al maar aan in je agenda, want dan gaat het tweede seizoen van ‘Perfect’ van start op VIER. Twee jaar geleden ging Karen Damen in het eerste seizoen zo perfect mogelijk leven en vanaf volgende week is Karen opnieuw wekelijks te zien op televisie. De afgelopen jaren is het ex-K3’tje gezonder gaan leven, maar er is altijd nog ruimte voor verbetering.
 

Bye bye alcohol, chocolade en frietjes

Net daarom gaat Karen opnieuw de uitdaging aan, maar dat doet ze niet alleen. Samen met Goedele Liekens, John Crombez, Niels Albert en Gilles Van Bouwel zegt ze haar guilty pleasures vaarwel en neemt ze opnieuw haar slechte gewoontes onder de loep. Samen gaan ze op zoek naar de beste versie van zichzelf en trainen ze voor een gezamenlijk doel: de 20 kilometer van Brussel uitlopen.

Wij zijn alvast héél benieuwd naar het resultaat, en dat hebben ze bij VIER goed begrepen. De televisiezender heeft vandaag namelijk al een kleine preview van het tweede seizoen vrijgegeven.
 

 

Het tweede seizoen van ‘Perfect' wordt vanaf 20 april wekelijks uitgezonden op VIER en dit om 20u35.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '