Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We spelen een spel vanavond!

Dit Monopoly-spel gebaseerd op de wereld van Harry Potter willen wij nu uitproberen

Geen zin om je vanavond richting de dansvloer te begeven? Trommel je vriendinnen dan op en organiseer een spelletjesavond. Wij hebben alvast een ge-wel-dig spel om vanavond te spelen. Enter: Pottopoly.

Nu de temperaturen aan het dalen zijn, hebben we steeds minder zin om op café te gaan. Alleen kunnen we niet eindeloos naar Netflix kijken. Hoog tijd dus voor een leuk alternatief. Waarom organiseer je – net zoals vroeger – geen spelletjesavond? Wij hebben het beste bordspel ever gevonden. Het is namelijk een soort van Monopoly-spel, maar dan gebaseerd op de magische wereld van Harry Potter.
 

Kristen Roedel verkoopt op Etsy een spel met de geweldige naam ‘Pottopoly’. Het bordspel zou zelfgemaakt zijn en bevat verschillende plaatsen uit de wereld van Harry Potter. Als je naar de gevangenis moet, stuurt de game je zelfs naar Azkaban.
 

PottoPoly

Ze heeft zelfs de Kans-kaart en de Algemeen Fonds-kaart vervangen door kaartjes met spreuken en toverdranken op. Ook de pionnen zijn helemaal aangepast. Je kan kiezen uit Hermelien, Ron, Voldemort, Sneep, Malfidus en drie verschillende Harry Potter-mannetjes.  
 

Potterheads zullen hun galjoenen (waarmee je ook in het spel moet betalen) helaas nog even moeten bijhouden. Het Pottopoly-spel is momenteel namelijk volledig uitverkocht. Begrijpelijk, aangezien het wel een stevig werkje is.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '