Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reddit

When you see it...

Dit koppeltje zorgt voor de nieuwste optische illusie die het internet in de ban houdt

Is #TheDress wit en goud of blauw en zwart? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. En of #TheGirl nu onder water zit of net in het zwembad springt, daar zijn we ook nog niet uit. Maar de nieuwste optische illusie die het internet in de ban houdt, kent wel een oplossing. Als we ze je verklappen, zal je niet kunnen geloven dat je 't niet onmiddellijk zag.

Deze foto, die op Reddit geplaatst werd, ging al snel viraal. Op het eerste zicht is het een schattige maar normale foto van een koppeltje dat knuffelt op het strand. Maar wanneer je je blik laat afzakken naar hun benen, lijkt daar iets heel vreemds aan de hand. Huh?!

 

illusionoptique

 

Een donkere man met blanke benen, dat kan natuurlijk niet. Komt daar nog eens bij dat z'n voeten in de verkeerde richting staan en er wel degelijk een stel donkere mannenbenen op de foto staat, die op een of andere manier bij de vrouw lijken te horen. Of lijkt het nu alsof je het onderlichaam van de vrouw gewoon door het (doorzichtige?) onderlichaam van de man ziet? Hoe dan ook, de illusie is compleet.

 

Je snapt er echt niets van? Wel, wat als we je vertellen dat de bermuda van de man wit is met blauwe zijkanten? Door de (toevallige) plaatsing van de onderbenen van de vrouw, lijken die uit witte pijpen te komen, maar niet is minder waar. Niets vreemds of gephotoshopt aan deze foto dus, gewoon je brein dat weer een spelletje met je wil spelen. De kapoen.

 

 

Meer optische illusies:

 

19 foto's waar geen Photoshop aan te pas kwam

 

Na #TheDress is er nu ook #TheShoe

 

Welke naam lees jij op deze Starbucksbeker?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '