Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

De 24-jarige is geen onbekende.

Dit is het nieuwe lief van Jens Dendoncker

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’-presentator Jens Dendoncker (28) heeft een nieuwe vriendin. Hij is samen met Lauren Versnick (24), de dochter van Lynn Wesenbeek.


Jens Dendoncker kennen we natuurlijk allemaal als de supersympathieke en bijzonder grappige presentator van het populaire VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. De show viel onlangs in de prijzen, en ook in de liefde heeft Jens veel geluk. Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin en op de MIA’s gisterenavond verschenen ze voor de allereerste keer samen op de rode loper.

‘We zijn heel gelukkig’


De gelukkige is de 24-jarige Lauren Versnick. Ze is helemaal geen onbekende, want haar mama is Lynn Wesenbeek: de voormalige leading lady van VTM. Lauren is binnenkort ook zelf te zien op televisie in de nieuwe serie ‘Studio Tarara’, ze is model én ze werkte mee als producer aan ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Daar sprong de vonk tussen de twee over.

‘Ik ben helemaal weg van haar’, vertelt Jens in Het Laatste Nieuws. ‘Ze is recht door zee, eerlijk, open en ze heeft een sterk karakter. Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend lief en heeft ze een hart van goud. We kunnen goed lachen samen.’ Lauren brengt volgens Jens het beste in hem naar boven. ‘Haar gratie en stijl stralen altijd af op mij waardoor ik ietsje stijlvoller voor de dag kom.’ Zo mama, zo dochter en dat bevestigt Jens. ‘Ik durf te zeggen dat Lauren veel weg heeft van de mama.’

Ook Lauren is helemaal gek op Jens. ‘We zijn heel gelukkig’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. ‘We vormen een goed team.’ En dat zag je tijdens de Vlaamse muziekprijzen. De twee straalden, en dat had niet enkel te maken met hun prachtige outfit.

‘We wilden niets forceren door het aan de grote klok te hangen’, aldus Jens in Het Laatste Nieuws. ‘Zeker omdat het nog heel pril was, en het was voor ons nog niet allemaal duidelijk. Maar we beslisten nu om ons niet meer weg te steken en samen naar de MIA’s te gaan. We hadden daar gewoon allebei zin in.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '