Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

EN het ideale tijdstip om je tickets te boeken

Dit is het goedkoopste moment om op reis te gaan naar New York

Droom jij van een betaalbaar reisje naar New York? Wel, je bent niet de enige. En omdat wij liever geen maandloon uitgeven aan vliegtickets, gingen we op onderzoek uit. Resultaat? Wij vonden hét moment om af te reizen naar the Big Apple, en het ideale tijdstip om je tickets te boeken, krijg je er van ons gratis bij. You’re welcome!

Een reis naar New York staat al jaren op onze bucketlist, maar die verdomde vliegtickets zijn altijd peperduur. Om nog maar te zwijgen van al het geld dat je er ter plekke nog uitgeeft. Gelukkig heeft de website Skyscanner besloten om ons een handje te helpen door zeer waardevolle data prijs te geven. Nu weten we ein-de-lijk wat het ideale moment is voor een tripje naar the Big Apple.
 

Tromgeroffel…

Voor een vliegticket van Londen naar New York (de cijfers zijn gebaseerd op een Brits onderzoek) betaal je gemiddeld 499 pond of omgerekend zo’n 571 euro. Niet goedkoop, maar er is een manier om maar liefst 21%(!) op je ticket te besparen. Als je ervoor kiest om in november op reis te gaan, kan je makkelijk een kleine 100 euro besparen.
 

November is bovendien een redelijk gezellige periode om New York te bezoeken. Het is er nog niet superkoud en iedereen maakt zich stilaan klaar voor Kerstmis. Wil je liever niet in het najaar na NYC? Dan moet je vooral onthouden dat juli de duurste maand is, dan betaal je maar liefst 38% meer voor je tickets.
 

Skyscanner

De cijfers van het onderzoek zijn gebaseerd op data van 2014-2016. Hoe de prijzen zullen evolueren voor 2017, kan Skyscanner moeilijk voorspellen, maar zo heb je wel een goede richtlijn.
 

Verder had de website nog meer nuttige informatie voor ons. Wil je van optimale voorwaarden kunnen genieten? Dan moet je 22 weken op voorhand je ticket boeken. Wil je in november vertrekken? Boek je tickets dan (naargelang welke week) in juni. Good luck!
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '