Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

De hunk speelt yeti Migo in de animatiefilm 'Smallfoot'.

YAY: dit is de nieuwste film met Channing Tatum

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wij hebben nieuws dat jullie maandag instant beter zal maken: Channing Tatum speelt namelijk mee in de nieuwe film ‘Smallfoot’. We kunnen deze keer dan wel niet genieten van zijn lekkere lijf, maar des te meer van zijn zachte stem.


‘Smallfoot’ is een animatiefilm die gaat over de legende van Bigfoot, alleen draait deze film de mythe volledig om. De Verschrikkelijke Sneeuwmannen zijn namelijk superbang van mensen of ‘smallfoot’. De legende vertelt dat die zogenaamde mensen perfect witte tanden hebben, dat hun adem naar munt ruikt en dat ze alleen haar op hun hoofd hebben. Gelukkig voor hen bestaan die ‘smallfoot’ niet echt. Wanneer een yeti onverwacht toch op een mens botst, staat de hele yetigemeenschap dan ook volledig op z’n kop. Het is een verhaal over vriendschap, moed en nieuwe dingen ontdekken.

Celebrities


Channing Tatum zal zijn bekende stem lenen aan yeti Migo, een van de hoofdrollen. Naast hunk Channing nemen nog een pak andere celebrities een personage voor hun rekening zoals James Corden, Zendaya, LeBron James en Danny DeVito. We zullen helaas nog even moeten wachten op deze feelgoodfilm waar het hele gezin ongetwijfeld van zal smullen, want pas in het najaar van 2018 komt ie in de cinemazalen.

Je kan ondertussen wel al genieten van de toffe trailer:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '