Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Heb ik even geluk zeg.

Dit doen leuke collega’s met je levensverwachting

Wil je graag stokoud worden? Dan zoek je het beste een job waar je omringd wordt door leuke collega’s. Uit nieuw onderzoek, gepubliceerd door de American Psychological Association, blijkt dat je daardoor langer leeft.

Ik heb supertoffe collega's dus ik word sowieso 102 jaar. Kan de sfeer op jouw werk nog iets beter? Met deze vier tips zorg je voor wat leven in de brouwerij.

 

  1. Begroet al je collega’s vrolijk met ‘Goeiemorgen’ wanneer je op het werk aankomt. Vraag hoe het met hen gaat of hoe hun weekend was.
     
  2. Zet snoepjes op je bureau. Op die manier komen collega’s even langs om een babbeltje te doen. Dat bevordert de communicatie.
     
  3. Als een collega iets goed heeft gedaan, geef hem of haar dan een complimentje. Zo creëer je een positieve sfeer.
     
  4. Geef je collega’s niet alleen een complimentje als ze iets verwezenlijkt hebben. Doe het gewoon elke dag. 'Tof kleedje', 'coole schoenen' of 'Interessante presentatie' zorgen voor postieve vibes. Zo focus je op wat goed is en krijg je een betere werksfeer.

 

Dit zijn de favoriete restaurants van mijn collega's. Misschien is dit wel een vijfde tip: ga samen uit eten. Dat doen wij hier regelmatig.

 

 

A photo posted by Isabelle Naeyaert (@isanaeyaert) on

 

Of drink op tijd een glas.

 

 

A photo posted by Isabelle Naeyaert (@isanaeyaert) on

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '