Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Vanaf 4 augustus kijk je op Netflix naar een van de - als je 't ons vraagt - allermooiste Disneyfilms van de laatste jaren.

ZIEN: een héél mooie Disneyfilm en nog veel meer nieuws op Netflix in augustusDisney lanceert later dit jaar zijn eigen streamingdienst, maar dat betekent voorlopig nog niet dat je op Netflix niet meer van Disneypareltjes kan genieten. Vanaf 4 augustus kijk je er naar ‘Coco’, een van de allermooiste Disneyfilms van de laatste jaren, als je onze bescheiden mening vraagt.


‘Coco’, een animatiefilm geproduceerd door Pixar en uitgebracht door Disney, was in 2017 een echte box office hit. In Mexico brak de film alle cinemarecords, en in Nederland lokte ‘Coco’ zelfs meer bezoekers dan ‘Frozen’ in 2013. Tijdens award season in 2018, won de film maar liefst twee Oscars, een Gloden Globe en een Bafta. En terecht, want het verhaal over het Mexicaanse jongetje Miguel is prachtig en grappig tegelijk, en de animatie is wondermooi. Eentje om toe te voegen aan je Netflix-lijstje, dus!

Nog meer moois


‘Coco’ is niet de enige toevoeging waar wij blij van worden. Girls night gepland? ‘Sex and the City 2’ en de nieuwe Netflixfilm ‘Otherhood’ zijn ideaal. ‘Otherhood’ is een komedie over drie moeders die onaangekondigd een bezoekje brengen aan hun volwassen zonen in New York. Ook ‘The Smurfs 2’ verschijnt in augustus op de streamingsdienst.

Ten slotte krijgen enkele leuke Netflix Originals een nieuw seizoen. Van ‘Glow’ en ‘Dear White People’ verschijnt volgende maand een derde deel, ‘Derry Girls’ komt met een tweede seizoen en ‘Cable Girls’ al met seizoen 4.

‘Sex and the City 2’ – 10 augustus

'Sex and the City 2' - 10 augustus

‘Sex and the City 2’ – 10 augustus

‘The Smurfs  2’ – 1 augustus

'The Smurfs  2' - 1 augustus

‘The Smurfs  2’ – 1 augustus

‘Otherhood’ – 2 augustus

'Otherhood' - 2 augustus

‘Otherhood’ – 2 augustus

‘Glow’ (seizoen 3) – 9 augustus

'Glow' (seizoen 3) - 9 augustus

‘Glow’ (seizoen 3) – 9 augustus

‘Cable Girls’ (seizoen 4) – 9 augustus

'Cable Girls' (seizoen 4) - 9 augustus

‘Cable Girls’ (seizoen 4) – 9 augustus

‘Derry Girls’ (seizoen 2) – 2 augustus

'Derry Girls' (seizoen 2) - 2 augustus

‘Derry Girls’ (seizoen 2) – 2 augustus

‘Dear White People’ (volume 3) – 2 augustus

'Dear White People' (volume 3) - 2 augustus

‘Dear White People’ (volume 3) – 2 augustusLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '