Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 20th Century Fox

Het verhaal krijgt een nieuwe kans om verteld te worden!

OMG: Disney+ komt met een live-actionserie van ‘Percy Jackson & the Olympians’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is nog tot september 2020 geduldig afwachten voor Disney+ ook in ons land beschikbaar is. Toch hebben we daarnaast nog iets om naar uit te kijken. De streamingdienst komt namelijk met een gloednieuwe serie gebaseerd op de ‘Percy Jackson’-boeken. Omg!


Goed nieuws voor fans van de vijfdelige boekenreeks ‘Percy Jackson & the Olympians‘. Na twee films komt er nu ook een serie gebaseerd op het verhaal naar ons scherm. Schrijver Rick Riordan kondigde het goede nieuws dat zijn creatie naar Disney+ komt zelf aan in onderstaande video via Twitter. ‘Na heel wat hard werk en heel veel steun van jullie, komt Percy Jackson naar Disney+. Yes! Meer hierover later.’

https://twitter.com/rickriordan/status/1261008593077374977?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1261008593077374977&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fmovies-tv%2Fa32479015%2Fpercy-jackson-tv-series-disney-plus%2F

Live-actionserie


Rick Riordan kan nog niet veel verklappen op dit moment, maar één ding weten we wel al: de serie zal niet inpikken waar de tweede film is geëindigd, maar zal het verhaal van bij het begin vertellen. Rick en zijn vrouw Becky zullen ook betrokken zijn bij elk aspect van de serie. Ze zijn alvast ‘heel enthousiast over het idee van een live-actionserie van de hoogste kwaliteit’. Dat schreef de auteur even later zelf in een statement op Twitter.

https://twitter.com/rickriordan/status/1261010163068272640

Nieuwe kans


Dit nauwe toezicht van de auteur komt er waarschijnlijk omdat er op de tweede ‘Percy Jackson’-film heel wat commentaar was gekomen van fans. Volgens hen waren er heel wat zaken anders dan in het boek. Er kwamen dan ook geen vervolgfilms meer, terwijl er oorspronkelijk wel een derde film op de planning stond. Maar nu krijgt het verhaal dus een nieuwe kans!  Wie de plaats van Logan Lerman als Percy Jackson zal innemen is momenteel nog niet duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '