Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 2020 Disney and its related entities

Wij tippen al enkele titels!

Disney+ bundelt kerstfilms en -afleveringen in handig overzicht

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Niet enkel Netflix heeft een kerstaanbod om u tegen te zeggen. Ook Disney+ maakt the most wonderful time of the year nog net ietsjes mooier. De streamingdienst heeft heel veel feestelijke films en ook kerstafleveringen voor ons in petto. Die zijn allemaal gebundeld onder het tabblad ‘Fijne feestdagen’. Geen idee wat eerst te kijken? Onderstaande nieuwkomers en oudere must-sees zetten wij alvast op ons kijklijstje.

Olaf’s Frozen Adventure


Wanneer Olaf erachter komt dat Elsa en Anna geen familietradities hebben voor Kerstmis gaat de kleine sneeuwpop van deur tot deur om de beste kersttraditie te vinden.

Trailer

Noelle


Noelle is de dochter van de Kerstman. Dit jaar is het aan haar broer Nick om in hun vaders voetstappen te treden. Maar wanneer hij verdwijnt, neemt Noelle het op zich om hem terug te halen.

Trailer

The Nutcracker and the Four Realms


In deze live-actionversie van ‘De Notenkraker’ reist Clara naar de Vier Koninkrijken waar ze Mother Ginger moet tegenhouden en het koninkrijk moet zien te redden.

Trailer

Home Alone


Wanneer de McCallister-familie op reis vertrekt en hun zoon per ongeluk thuis vergeet, heeft Kevin het hele rijk voor hem alleen. Maar wanneer inbrekers proberen binnen te geraken, is het aan de achtjarige om zijn thuis op alle mogelijke manieren te verdedigen.

Trailer

Godmothered


Eleanor, een goede fee in opleiding, wil bewijzen dat mensen haar soort nog steeds nodig hebben. Ze gaat op zoek naar Mackenzie, een 10-jarig meisje in nood, van wie ze een brief vond. Wanneer Eleanor haar vindt, ontdekt ze dat Mackenzie ondertussen een volwassen vrouw is die na de dood van haar man het geloof in een happily ever after heeft opgegeven.

Trailer

Beauty And The Beast: The Enchanted Christmas


In deze kerstspecial zijn onze favoriete personages helemaal terug.

Trailer

Naast een heleboel films kan je ook de kerstafleveringen van je favoriete series zoals ‘Shake It Up’ en ‘Austin & Ally’ bekijken. Daarnaast krijg je een handig overzicht van alle feestelijke episodes van ‘The Simpsons’. Het volledige overzicht vind je nu op Disney+ onder het tabblad ‘Fijne feestdagen’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '