Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beelden wisten op nog geen dag tijd al meer dan 750.000 views te verzamelen.

ZIEN: Disney ontroert met emotionele trailer van ‘Dumbo’

In juni kregen we al een sneak peek van ‘Dumbo’ voorgeschoteld en nu laten de makers voor het eerst een volledige trailer op ons los. In nog geen drie minuten tijd weet de Disneyfilm ons al ontzettend te ontroeren en wij slaan alvast een legervoorraad zakdoekjes in voor wanneer de volledige film uitkomt.


Niemand minder dan Tim Burton staat achter de remake van ‘Dumbo’ en dan weet je op voorhand al dat je je aan een klein meesterwerk mag verwachten. Hij brengt de kleine olifant namelijk tot leven zoals niemand anders dat kan.

Olifantenbaby met enorme oren


Het verhaal draait rond Colin Farrell wiens personage voor een olifantenbaby met enorme oren moet zorgen. Geen makkelijke opgave, want het dier is er kapot van wanneer zijn moeder verkocht wordt. Komt Dumbo er weer bovenop en zal het hem lukken om het circus weer een succes te maken? Dat blijft helaas nog even afwachten, want de volledige film komt pas uit in maart 2019.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Disneyfans kunnen overigens maar beter een abonnement voor de bioscoop aanschaffen, want er komen in 2019 nog heel wat films uit. Zo staat ‘Aladdin’ in mei op de planning, gevolgd door ‘The Lion King’ in juli. In 2020 is het dan weer de beurt aan ‘Mulan’, ‘The Little Mermaid’ en ‘101 Dalmatians’.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '