Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

3. Maak een leuk fotoboek van al jullie momenten samen.

5 dingen om met je vriend(inn)en te doen zonder geld uit te geven

Ben je weeral blut, of erger nog, hebben je ouders om een of andere domme reden je wekelijks zakgeld ingetrokken? Geen zorgen, we’ve got your back! Hier zijn 5 dingen om te doen met je vriend(inn)en zonder geld uit te geven.

1. Organiseer een movie night.


Bekijk samen met je vriend(inn)en nog eens alle films met Zac Efron in de hoofdrol en zwijmel helemaal weg met deze hottie. Neem er nog een gigantische kom popcorn bij en voilààà. Topavond: check!

2. Doe samen de no mirror make-upchallenge.


Elkaars make-up doen à la Kylie Jenner, is leuk, maar elkaars make-up geblinddoekt doen, is nog zó veel leuker. Blinddoek elkaar om de beurt en schmink je vriendin eens op het gevoel. De uitkomst zal niet Instagram worthy zijn, maar het zal wel heel wat lach-, gier-, brulmomenten opleveren.

3. Maak een leuk fotoboek van al jullie momenten samen.


Zoek een oud boek of schrift en plak hierin alle foto’s van jullie meest memorabele momenten, met grappige quotes ernaast. Zo kunnen jullie later, als oude en versleten omaatjes, op een leuke manier terugblikken op the good old days.

4. Ruil elkaars kleding.


Kleding ruilen met je bubbel is dé perfecte manier om plaats te maken in je uitpuilende kledingkast en tegelijk kosteloos nieuwe kledingstukken te scoren.

5. Maak een gezamenlijke bucket list.


In plaats van een bucket list voor jezelf te maken, schrijf er een die je samen met je vriend(inn)en moet afvinken. De kans is groot dat je de activiteiten op je bucket list toch nooit alleen gaat doen. En zo kan je ook nog eens je vriend(in) moed inspreken tijdens die enge skydivesessie! Of zij jou natuurlijk …

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '