Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En Orlando Bloom heeft een rolletje!

Deze nieuwe Netflixserie is de realistische versie van ‘Sex and the City’

Divorce, de nieuwe HBO-serie met Sarah Jessica Parker, zal wellicht je honger naar 'Sex and the City'-like verhalen niet stillen, maar deze nieuwe serie op Netflix zou dat wel eens kunnen doen. Meet: 'Easy', helemaal SATC maar dan een beetje realistischer en hélemaal 2016.

Netflix heeft zonet de eerste trailer van hun nieuwste serie 'Easy' op de wereld losgelaten, een komische reeks van acht afleveringen over seks, in the city.

'Easy' volgt een groep jonge twintigers en dertigers uit Chicago terwijl ze hun weg banen door een leven vol seks, relaties, zwangerschappen en piemelmopjes. En terwijl 'Sex and the City' zich vooral focust op een groep fancy power girls, zijn de vrouwen in 'Easy' erg divers. Geen Manolo Blahnik-glansje, maar échte, herkenbare verhalen over creepy dates en glansloze huwelijken.

Ruil dus je Cosmopolitan voor een simpel glas witte wijn, bekijk hieronder de trailer en duid 22 september met stip aan in je agenda want vanaf dan zijn alle afleveringen van 'Easy' op Netflix te bekijken.

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_bzRjfA_9Akw][/sm-rambla-embed]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '