Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Volgt een van deze drie kandidaten Tom Waes op als De Slimste Mens ter Wereld?

Deze kandidaten bijten de spits af in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Vanaf maandag is het leukste quizprogramma van het land weer te zien op televisie. Dan gaat namelijk het veertiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van start. Kim Gevaert, Gordon en Jonas Geirnaert hebben hopelijk al voldoende gestudeerd, want zij bijten de spits af.

  • Kim Gevaert heeft natuurlijk geen introductie nodig. Ze behaalde al een gouden medaille op de Olympische Spelen en gaat vanaf maandagook de strijd aan voor de titel van De Slimste Mens ter Wereld.
     
  • Jonas Geirnaert kennen we van het programma ‘De Ideale Wereld’ en volgend jaar kunnen we naar zijn eigen fictiereeks ‘De Dag’ kijken.
     
  • Gordon is vooral bij onze noorderburen bekend, maar is volgens VIER een van de toppers van dit seizoen. Hij zingt in zijn gelijknamige band, is ondernemer en presenteert programma’s zoals ‘Hotter Than my Daughter’.
     

Volgt een van deze drie kandidaten Tom Waes op als De Slimste Mens ter Wereld? Wij komen het te weten op 22 december, maar ondertussen kunnen we genieten van een stevige dosis quizplezier.
 

 

De eerste aflevering wordt uitgezonden op maandag 17 oktober om 21u40.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '