https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: kimkardashian

Beetje overdreven?

Deze Instagramfoto had Kim Kardashian liever niet gepost

Af en toe doen we iets wat we ons achteraf beklagen en dat is ook bij celebrities het geval. Ook Kim Kardashian doet soms dingen waar ze spijt van heeft, zeker als het op sociale media aankomt.


Kim Kardashian mocht onlangs in de make-upstoel van Patrick Starrr kruipen en daar heeft de realityster verteld over een Instagramfoto die ze achteraf bekeken liever niet gedeeld had. Als wij op zondagochtend naar de foto’s van de avond voordien kijken, drukken we vaak snel op verbergen, maar bij Kim gaat het om een andere soort foto. Zij heeft namelijk spijt van haar verlovingsfoto

Toen Kanye West haar ten huwelijk gevraagd had, heeft Kim meteen een foto van de ring op Instagram gepost. Dit had ze achteraf bekeken liever niet gedaan, maar niet omwille van de overval in Parijs. Hier werd de ring, samen met tal van andere juwelen, van haar gestolen. Nee, haar nagels waren naar haar mening net iets te kort. Seriously, Kim?

In haar make-uptutorial met Patrick vertelt Kim het volgende over de Instagramfoto: ‘Als het op foto’s aankomt, heb ik spijt van mijn verlovingsfoto. Ik had toen erg korte nagels en het had veel mooier geweest als ze iets langer waren’. Neem het van ons aan: als de diamant zo groot is, kijkt niemand meer naar de lengte van je nagels.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content