Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Joy anna is niet de enige afwezige

Deze 7 acteurs komen helaas niet naar de Thuisdag

Het is dé hoogdag voor Thuisfans, maar de VRT kan geen wonderen verrichten. Zoals elk jaar zijn er ook nu enkele acteurs die verstek moeten laten gaan voor de Thuisdag. Opvallend is wel dat er dit jaar maar liefst zeven hoofdacteurs zijn die afgezegd hebben. Voor je op je paard gaat zitten: ze hebben allemaal een goede reden.

We wisten al langer dat Joy anna Thielemans, die Jana speelt in de soap, nu zaterdag niet aanwezig zal zijn in Sint-Niklaas. Die dag vindt namelijk ook de finale van het Eurovisiesongfestival plaats en de actrice zit in Stockholm om de sociale media rond de wedstrijd te verzorgen. Nu blijkt dat ook haar fictieve huisgenoot Mathias Vergels – aka Lowie Bomans – zijn kat stuurt. We meldden al dat hij een tijdje uit de serie zal verdwijnen om zich op andere projecten te concentreren. Die pauze zou dus nu al begonnen zijn.

 

Verder krijgen de fans niet de kans afscheid te nemen van personage Peggy, want ook Sally-Jane Van Horenbeeck zal er niet bij zijn. Zowel Waldek, Tim als Leo zullen er een beetje eenzaam bij zitten, want Myriam Bronzwaar (Julia) zal aan het genieten zijn van een reeds lang geplande vakantie, An Vanderstighelen (Sam) gaat volgende week in première met een theaterstuk en Janine Bisschops (Jenny) heeft stemproblemen en wil zich sparen voor de première van haar toneelstuk 'Het Laatste Woord'. Opvallend is dat Bisschops eerder deze week nog felle kritiek uitte op de 'Thuis'-schrijvers door in Dag Allemaal te zeggen dat haar personage 'al twee jaar op een deftige verhaallijn wacht' en er 'te weinig respect voor de oude garde' is. Die uitspraken zouden echter niets te maken hebben met haar afwezigheid op de Thuisdag.

 

Tenslotte zal ook onze ultieme favoriet er niet bij zijn. Ann Pira, oftewel Nancy, heeft ervoor gekozen niet af te zakken naar recreatiedomein De Ster. Begrijpelijk, aangezien Anns zoon Stanislas een maand geleden zwaargewond raakte bij een elektrocutie.

 

Helaas pindakaas, maar niet getreurd! Je kan nog steeds op de foto met toppers zoals Frank, Simonne, Marianne én nieuweling Kaat. Om Toontje niet te vergeten…Voldoende reden, denken wij. De Thuisdag vindt komende zaterdag, 14 mei, vanaf 9u plaats in recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas.

 

Bill Barberis Toon Thuis

 

 

Meer over 'Thuis':

 

TEST: welke 'Thuis'-man past het best bij jou?

 

9 redenen waarom wij blij zijn dat Peggy uit 'Thuis' verdwijnt

 

Dé ultieme quiz: ben jij helemaal thuis in 'Thuis'?

 

12 dingen die alleen 'Thuis'-fans begrijpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '