Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

Je stories zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Deze 5 Snapchat-features móét je kennen

Heb je het gevoel dat je niet langer je ei kwijt kan op Snapchat of wil je je vrienden gewoon imponeren met je Snapchat-skills? Wij hebben vijf fijne tricks om je Snapchat stories tot een next level te tillen.

1. Je Snapcode avatar animeren

 

Wist je bijvoorbeeld dat je je Snapcode kan personaliseren? Een super easy trucje om je presence op Snapchat ietwat dynamischer te maken. Druk op het spookicoon in het midden van je scherm om je Snapcode te zien. Als je er nog een keer op drukt, zie je een camera-icoon verschijnen. 1, 2, 3, fotomodel, want vanaf het moment dat je op het camera-icoon drukt, zal je camera vijf foto's nemen die je later kan gebruiken om je eigen animated Snapcode te creëren.

 

snapcode

 

2. Tekst in meerdere kleuren

 

Dacht je dat je de kleur van je tekst maar kon beperken tot één kleur? Mis! Typ je favoriete boodschap en druk op het T-icoon rechtsboven totdat je tekst groot staat. Nu kan je afzonderlijke letters selecteren en van kleur doen veranderen totdat je een eigen Picasso hebt gemaakt.

 

tekstkleur snapchat

 

3. Meerdere filters tegelijk gebruiken

 

Dat je door naar rechts te swipen, filters over je foto's kan plaatsen, is wellicht niks nieuws. Maar wat je misschien nog niet wist, is de mogelijkheid om er in Snapchat twee tegelijk te gebruiken. Je kan zo bijvoorbeeld een gekleurde filter met de tijdsfilter combineren. Swipe naar de kleurfilter die jij wil gebruiken, hou je vingers op het scherm en swipe verder om de tijd, temperatuur of snelheid te selecteren terwijl de kleurfilter gewoon blijft zitten.

 

filters snapchat

 

4. Muziek aan je snaps toevoegen

 

Je kan de muziek op je telefoon gebruiken om muziek aan je video snaps toe te voegen. En het is su-per-simpel. Kies een liedje dat je wil gebruiken voor je video en speel het af. Ga naar de Snapchat-app en neem je video op zoals je dat normaal zou doen. Snapchat zal je audio samen met je video opnemen.

 

5. Meer tekst gebruiken

 

Gigantisch irritant, die tekstlimiet op Snapchat. Maar wij hebben een trucje gevonden om er omheen te werken. Ga naar je Notities-app en maak een nieuwe notitie aan. Druk een paar keer op Enter om een vijftal blanke regels te maken. Selecteer alles en kopieer. Ga terug naar Snapchat, maak je foto en plak die lege regels in je tekstvak. Je hebt nu een groter vak om in te typen. Het enige nadeel is dat je zelf elke nieuwe regel moet aanklikken om erin te kunnen typen. Maar héy, dat hebben we er wel voor over!

 

snapchat tekst

 

 

Volg je Flair al op Snapchat? Wij testten met plezier de laatstnieuwe Snapchat-feature voor jullie uit! En dit is misschien wel dé queen van Snapchat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '