Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zolang de zaak niet is uitgeklaard, wil ik niet trouwen met Bram.'

‘Den John’ belemmert huwelijk van Astrid Bryan met regisseur Bram: ‘Hij eist 2 miljoen dollar van mij’

Het is ondertussen bijna een jaar geleden sinds Astrid Bryan (33) zich verloofde met regisseur Bram Coppens, maar het zal nog even duren vooraleer de twee in het huwelijksbootje stappen. Niet omdat ze dat zelf zo wil, wel omdat haar ex-echtgenoot John Bryan aka ‘Den John’ een rechtszaak tegen haar heeft aangespannen. ‘Hij eist 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro) van mij", aldus de it-girl in Dag Allemaal.

John Bryan, de ex-echtgenoot van Astrid (née Nuyens), spande een week voor haar verloving met Bram Coppens een rechtszaak aan. ‘Precies op de zestigste verjaardag van mijn mama. En dat was géén toeval’, aldus de it-girl in 'Dag Allemaal'. 

Ondertussen zijn we een jaar verder, maar helaas is er nog steeds geen schot in de zaak. ‘Mijn advocaat kan er geen precieze termijn op plakken, maar ik moet er rekening mee houden dat het nog lang niet afgelopen is …’

 

Astrid Bryan

Ruzie met ex-manager

Hun echtscheiding leek eerst goed te verlopen, maar nu liggen de twee met elkaar in de clinch. De oorzaak? Astrid kreeg ruzie met haar gewezen manager die zou gesjoemeld hebben met contracten. Nadat ze hem hiervoor aanklaagde, bracht de man uit wraak een bezoekje aan John.
 
Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Zelfs mijn eten smaakt me niet meer.
 
 
Uit documenten blijkt dat Astrids inkomen hoger lag dan de contracten die haar door haar ex-manager werden voorgelegd, lieten uitschijnen. De advocaat van de realityster stelt nu dat ze door John wordt aangeklaagd voor geld dat haar gewezen manager achterhield.

Astrid Bryan

De rechtszaak bezorgt haar naar eigen zeggen immens veel stress: ‘Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Zelfs mijn eten smaakt me niet meer.’ Ook al is Astrid wel al officieel gescheiden, zolang de zaak niet is uitgeklaard, wil ze niet trouwen met Bram.
 
Zolang de zaak niet is uitgeklaard, wil Astrid niet trouwen met Bram.
 
Hoe dan ook, de Merksemse is niet van plan om na de rechtszaak de VS te verlaten. ‘Ik heb mijn hart verloren aan Los Angeles. Toen ik er elf jaar geleden toekwam, werd ik instant verliefd op die stad. Ik zou er ook zijn gebleven als ik den dinges níet had leren kennen. Ja, zijn naam spreek ik liever niet meer uit.’

Bron: Dag Allemaal

Nog meer nieuws uit BV-land: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '