Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels - Deliveroo

Alles om die strakke planning te redden... 😅

Samenvattingen printen? Deliveroo doet het voortaan voor jou én levert ze aan huis

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Gezonde snacks in de aanslag, waterfles gevuld en een verse lading fluostiften. Je bent klaar om de blokperiode in te vliegen, maar dan kom je tot de constatatie dat je die klepper van een samenvatting vergeten printen bent. Het overkomt élke student weleens en daarom levert Deliveroo tijdelijk je cursus of samenvatting tot aan jouw (kot)deur.

Toegegeven, er zijn milieuvriendelijkere opties, maar sommige studenten blokken nu eenmaal beter met papier in de handen. Zo markeert de ene graag (in overvloed) begrippen om ze beter te kunnen onthouden. De ander pent dan weer als een gek notities in de kantlijn om de leerstof makkelijker te verwerken. Alleen breekt er weleens een stresske uit als je merkt dat je bepaalde hoofdstukken niet geprint hebt. Om je de rit naar het copycenter te besparen en geen kostbare tijd in je planning te verliezen, komt Deliveroo met een extra service voor vergeetachtige studenten.

Motivational snacks

Vanaf maandag 30 mei kan je in Gent en Brussel je cursus namelijk aan je kot of op locatie laten leveren dankzij de pop-up copyshop van Deliveroo. Voor vijf euro, exclusief de verzendkosten, bestel je jouw cursus eenvoudig bij de bezorgservice. Je plaats je bestelling via het maaltijdplatform en stuurt je pdf-bestand vervolgens door via mail. Leuk extraatje: bij je bestelling krijg je nog wat extra motivational snacks. Want alle beetjes helpen om deze lastige periode door te komen, toch? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '