Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @elogabias

Waarom hebben wij daar nooit zelf aan gedacht?!

Elodie Gabias deelt geniale hack om met je laptop te studeren in de zon

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Wil je genieten van de zon, maar moet je studeren en heb je daarbij je laptop nodig? Instagrammer Elodie Gabias deelde op haar Instagram Stories zopas een geniale hack die kan helpen. Hoe ze op het idee kwam? Heel toevallig!


Het is al enkele weken supermooi weer buiten, maar nu de examens eraan komen, kan je er binnenkort minder van genieten. Of toch wel? De hilarische Elodie Gabias deelde op haar Instagram Stories een lifehack die voor iedereen van pas komt tijdens de examens. Ze installeerde zich namelijk buiten op haar terras en om van haar laptop gebruik te kunnen maken, zette ze die in een schoendoos. ‘Voor degenen die moeten studeren en je wil buiten studeren? Een schoendoos. Dat helpt echt. En zo kan je een beetje buiten ondertussen’, horen we haar zeggen op haar verhaal.

Elodie kwam vorig jaar op het idee, omdat ze er echt niet tegen kon om binnen te studeren als het mooi weer was. ‘Mijn laptop werd altijd superwarm en ik zag niets op mijn scherm. Op mijn kamer had ik toen 5 schoendozen staan en van het een kwam het ander (lacht)’, liet ze ons weten.

© Instagram @elogabias

© Instagram @elogabias

© Instagram @elogabias

© Elodie Gabias

© Elodie Gabias

© Elodie Gabias

© Elodie Gabias

© Elodie Gabias

© Elodie Gabias

Afdakje


Hoe slim is dat?! De bedoeling is dus dat je een schoendoos neemt en de onderkant in de breedte in het deksel zet, zodat je een soort ‘hokje’ creëert. Dan schuif je je laptop erin en zo heb je een afdakje boven je scherm. Waarom hebben wij daar nooit zelf aan gedacht? Thanks Plinses Elotie!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '