https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Is het dan toch zover?

Dé vraag van vandaag: zijn Eva Mendes en Ryan Gosling verloofd?

Het lijkt erop dat Eva Mendes wel eens very soon de meest benijde vrouw op deze aardbol zou kunnen worden. Als ze dat al niet was, that is. Enkele aandachtige media merkten namelijk op dat Miss Mendes al enige tijd met een kanjer van een ring aan die speciale vinger rondloopt. Wordt ze binnenkort dan toch mevrouw Gosling?

De (vermeende) verloving komt niet als een verrassing. Eva Mendes en Ryan Gosling vormen al sinds 2011 een koppel en bijna een jaar geleden verwelkomde het koppel een dochtertje, Esmeralda.

 

Daily Mail begon met speculeren door een Instagramfoto waarop de actrice een enorme ring met smaragdgroene steen aan haar ringvinger draagt. Verdacht much?

 

 

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on

 

Een beetje onderzoekwerk op haar Instagrampagina vertelt ons al snel dat ze de bewuste ring op elke foto sinds juni draagt, en dat telkens aan diezelfde vinger. Nog verdachter? Dat denken wij ook. Al kunnen we ook te snel van stapel aan het lopen zijn en was de ring simpelweg een cadeautje van hot dad Ryan ter ere van de geboorte van hun dochtertje. Emerald green (= smaragdgroen), Esmeralda: heb je'm?

 

 

 

Meer Ryan related nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content