Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BBC

De streaker die je zag op het Eurovisiesongfestival is allesbehalve een onbekende

Toegegeven: wij waren blij met een beetje entertainment tijdens het oersaaie overbruggingsstuk tussen de acts en de punten in de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdagavond. De man die tijdens het optreden van Jamala, de winnares van vorig jaar, op het podium klom en zijn blote kont toonde aan miljoenen kijkers, was voor ons dus vrij welgekomen. Nu blijkt dat de grapjas allesbehalve aan zijn proefstuk toe is.

Oude bekende

 

Was je zaterdagavond al ingedommeld – heel begrijpelijk – in je zetel? Hier heb je 't stukje met de streaker.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De streaker in kwestie is geen Australiër, zoals de vlag rond zijn schouders deed vermoeden. De man blijkt van Oekraïne te zijn, het land dat dit jaar het Eurovisiesongfestival organiseerde. Zijn naam? Vitalii Sediuk. Zegt je nog niets? Wel, misschien deze foto wel.

 

Vitalii Kim Kardashian

 

Of deze?

 

Vitelii Gigi Hadid

 

Vitelii Sediuk is een bekende naam in de celebritywereld omdat hij er een hobby van maakt bekende mensen op openbare plekken aan te vallen en ze te kussen of vast te grijpen. Zo kuste hij Kim Kardashians derrière tijdens Paris Fashion Week in september van vorig jaar alvorens hard tegen de grond gedrukt te worden door haar bodyguard. Gigi Hadid werd enkele dagen eerder door de grapjas vastgegrepen in Milaan na een fashion show, en verkocht hem enkele rake elleboogstoten. Hij deed eerder al gelijkaardige dingen bij celebs als Brad Pitt, Miranda Kerr en Ciara.

 

Streaken is ook een van Vitelii's favoriete bezigheden. Na enkele modeshows, vond hij het nu dus tijd voor het Eurovisiesongfestival. Sediuk werd al meerdere keren gearresteerd en veroordeeld voor zijn pranks (voor zover je iemand fysiek aanranden een mop kan noemen), maar lijkt het niet te willen opgeven.

 

Vitelii

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '