Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De oplossing voor kapotte iPhone kabels

De paniek slaat toe wanneer je iPhone kabel bijna helemaal stuk is. Ik denk dat ik in één jaar wel meer dan vijf telefoonkabels sloop. Altijd breekt-ie bij het begin af. Tot ik een slimme en simpele oplossing bedacht voor dit probleem!Wat je nodig hebt zijn dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt. Hoe easy is dat?!

Duct tape (en nee, het is niet duck-tape ;p)

-Schaar

-Gekleurd tape (optioneel)Duw als eerste de draadjes aan de binnenkant weer netjes recht. Probeer ook het rubber naar elkaar toe te trekken.Ga nu aan de slag met het duct tape. Knip een dun reepje uit het tape en plak dit strak rondom de kabel. Begin met één dun streepje op het open stuk, plak er daarna nog een breder stukje overheen, en tenslotte een heel breed stuk over een groot gedeelte van de kabel. Dit zorgt voor extra support en zo blijft het tape goed zitten.

Natuurlijk lees je dit nu op Fashionista.nl en is grijs tape op je iPhone kabel niet echt een prachtstuk. Om je kabel weer mooi te maken kun je als optie wat gekleurd tape over het duct tape aanbrengen. Ik koos voor paars metallic tape wat ik lang geleden kocht bij Action.Tadaaa! Je iPhone kabel is weer zo goed als nieuw, en natuurlijk véél hipper dan zo’n wit saai ding. Het is dus helemaal niet nodig om meteen in paniek te raken bij een gescheurde kabel. Als-ie nog werkt gebruik je gewoon wat duct tape en je bent klaar. Voorkomen is beter dan her-kopen 😉 Succes!

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '