Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij ging meteen viral op Twitter.

De nieuwe Pippa is... een jongetje van 7

Tijdens het huwelijk van Kate en William stal Pippa Middleton de show in haar – intussen wereldberoemde – nauwaansluitende jurk terwijl ze de sleep van haar zus droeg. De traditie is duidelijk gezet, want bij Harry en Meghan was het ook een van de sleepdragers die met de aandacht ging lopen. En daar zit zijn aandoenlijke lach voor iets tussen. 


De zoontjes John en Brian van Meghans beste vriendin Jessica Mulroney hadden de eer om niet alleen bruidsjonkers te zijn, ze mochten de sleep van Meghan dragen bij het binnenwandelen van St. George’s Chapel in Windsor Castle. De jongens liepen keurig achter Meghan, al hadden ze zich duidelijk niet aan een fanfare verwacht. Bij de aanzet van de blazers begint een van de jongens hard te lachen. Dat aandoenlijke beeld gaat nu de wereld rond. Twitter is het erover eens: dit is té schattig!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

https://twitter.com/stevegoodair/status/997801543150854145?tfw_site=LeHuffPost&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.fr%2F2018%2F05%2F19%2Fmariage-royal-lun-des-jumeaux-de-jessica-mulroney-est-devenu-lenfant-star-de-la-ceremonie_a_23438681%2F

Nog meer Harry & Meghan: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '