Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

De leukste terrasjes om nu te bezoeken

Het enige wat we bij dit warme weer willen? Gezellig vertoeven op een leuk terrasje. Zeg nu zelf, wat heb je nog meer nodig? Wij zochten enkele leuke adresjes voor jullie uit.

DOK in Gent

Een gezellige ontmoetingsplek voor elke Gentenaar. Natuurlijk ben je ook altijd welkom als je even toerist in eigen land wilt spelen. Je kan er terecht voor een leuk terrasje, een heerlijke BBQ of een gezellige picknick. Leeftijd speelt geen rol. Fun verzekerd voor jong en oud.

 

Zomerbar ’t Schipke in Mechelen

Ben je in de buurt van Mechelen? Spring dan zeker eens binnen in het Hof van Busleyden. Je kan er deze zomer terecht in de zomerbar van museumcafé ’t Schipke. Wat mag je verwachten? Zitbanken in leuke kleurtjes en een originele toog gemaakt van oude bierbakken. Niet enkel voor een drankje, maar ook om een hapje te eten, ben je hier aan het juiste adres.

 

Bocadero in Antwerpen

Lekker chillen op het strand met een cocktail in je hand. Ja, dan moet je bij Bocadero in Antwerpen zijn. Wanneer de zon onder gaat, is het tijd voor een gezellig feestje. Tot midderdacht kan je genieten van leuke beats van verschillende dj’s. Tip: ga eens op een dinsdag, dan houden ze een salsa-avond. Tijd voor el ritmo caliente!
 

Beach Bar in Lier

Je hoeft heus niet naar het buitenland om een vakantiegevoel te creëren. In de Beach Bar in Lier kan je lekker relaxen op het strand of even uitrusten in de gezellige lounge. Sluit je ogen en geniet van de leuke deuntjes. Net zoals op vakantie! Bovendien worden er een heleboel leuke activiteiten georganiseerd zoals pilates.

 

Bar.Bizon in Leuven

Bar.Bizon kan je de hele zomer vinden op het dakterras van M. Vanaf 22u kan je er genieten van verschillende optredens. Plus, je kan er wegdromen met het killer view. Bar.Bizon is de hele zomer open van donderdag tot en met zondag. 

 

Baouzza in Diepenbeek

Baouzza bezorgt je elke dag een zomers gevoel. Ja, ook als het regent want er is genoeg plek om je droog te houden. Je kan er terecht voor een lekker hapje, maar ook voor een stevig feestje ben je er aan het juiste adres. Zo is er een verwarmd zwemband: pool party, anyone? Maar je kan er ook rustig chillen in de gezellige lounge. Voor ieder wat wils dus.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '