Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vijf

Schattig!

De eerste ‘Temptation Island’-baby is onderweg!

Kirsten en Regilio, het koppel dat zich verloofde op Temptation Island, verwachten hun eerste kindje. Dat zouden ze bevestigd hebben aan de Nederlands nieuwssite RTL Boulevard. Proficiat, Kirilio!

Trouwen met een bolle buik?

 

Het Nederlandse koppel, dat elkaar leerde kennen dankzij een televisieprogramma, bevestigde zelf de geruchten. 'Kirsten is nu tien weken zwanger, maar weet dus nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Dat weet ze misschien bij de volgende echo en die is over twee weken', aldus een woordvoerder van RTL op nieuwsblad.be. Betekent dat dan dat Kirsten met een bol buikje naar het altaar zal wandelen? Schattig!

 

Eind goed, al goed

 

De meningen over het Nederlandse koppel waren erg verdeeld na de grote finale van 'Temptation Island'. Sommige kijkers waren ontroerd en blij voor de tortelduifjes. Anderen waren er dan weer vol van overtuigd dat Regil een scheve schaats had gereden met verleidster Jill en vonden dat hij Kirsten voor schut zette door haar op dat moment te vragen. Wat zou er gebeuren als Kirsten de beelden van de dreamdate te krijgt, vroegen velen zich af.

 

Alles lijkt er nu op te wijzen dat de twee nog steeds erg in love zijn. Zo gaat Kirsten in de aflevering van komende woensdag trouwjurken passen en kwam er vandaag het blijde nieuws. Ook op de Instagrampagina van Kirsten spat de liefde er nog steeds af. Let vooral op het beginnend buikje op de tweede foto!

 

 

Mijn beertje❤️ @regiliojacobs

A photo posted by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

 

 

A photo posted by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

 

 

Lees ook:

Is dit hét bewijs dat Marvin en Louise nooit echt een koppel waren?

 

Zoveel verdient Jill uit 'Temptation Island' voor twee uurtjes feesten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '