Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Niete via Netflix

De streamingdienst deelde een teaser en enkele foto's uit die nieuwe afleveringen.

Op deze datum komt het vierde seizoen van ‘Élite’ naar Netflix

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het langverwachte vierde seizoen van ‘Élite’ komt er bijna aan! De streamingdienst kondigde het goede nieuws zelf aan met een teaser waar we al enkele dingen uit kunnen opmaken en deelde meteen ook een heleboel foto’s uit die nieuwe afleveringen.


Neem je agenda erbij, want een jaar na het einde van het derde seizoen weten we eindelijk wanneer we nieuwe afleveringen van ‘Élite‘ mogen verwachten. Netflix kondigde de releasedatum van het vierde seizoen zelf aan via haar socials en dropte er meteen foto’s uit de reeks én een video bij. En het is vooral uit de teaser dat we enkele dingen kunnen afleiden.

Troublemakers


We weten al dat we het in het vierde seizoen moeten doen zonder Ester Expósito, Danna Paola, Álvaro Rico, Mina El Hammani en Jorge López, maar Itzan Escamilla, Claudia Salas, Georgina Amorós, Miguel Bernardeau, Omar Ayuso en Áron Piper zijn wel nog van de partij. En zij worden vervoegd door vier troublemakers.

En voor problemen – of toch wat drama – zullen ze zorgen als we de aankondigingsvideo mogen geloven, want we zien hoe Samuel en Guzmán voor hetzelfde meisje lijken te vallen, iemand tussen Omar en Ander komt te staan (al is het niet duidelijk of Omar dat niet leuk vindt of net wel), dat ook Cayetana een nieuwe love interest heeft en dat Rebeka een nieuwe vriendin heeft met wie ze haar kennende vast heel wat stoten zal uithalen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wat er ons ook te wachten staat in het vierde seizoen van ‘Élite’: we zullen moeten wachten tot 18 juni voor we het ontdekken! Geniet ondertussen van enkele foto’s waarin de studenten van Las Encinas weer zo badass zijn as always.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '